Nachos med oksekød og guacamole

Mmmm, sprøde nachos med smeltet ost og guacamole er den ultimative fingermad, når du skal kræse om dig selv og dine venner – og så er det dejligt nemt og hurtigt at tilberede.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pil og hak rødløget. Rens peberfrugten, og skær den i tern. Steg kødet sammen med rødløg og peberfrugt i lidt olie på en pande i et par minutter.
Hak chokoladen groft, og lad det stege med på panden sammen med koriander, spidskommen, chilisauce og hakkede tomater. Lad det simre i 5 minutter.
Dræn og skyl bønnerne, hæld dem på panden, og lad retten koge op. Smag til med salt og peber.
Fordel tortillachips på en bageplade beklædt med bagepapir, og varm dem i ovnen i 5 minutter.
Rens chilien, og skær den i skiver. Skyl og hak tomaterne. Drys halvdelen af osten over de varme tortillachips, og hæld det krydrede oksekød over.
Fordel resten af osten, chili, hakkede tomater og koriander ovenpå.
Pres saften af limefrugten. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skrab avocadokødet ud.
Mos det let i en skål, og smag til med limesaft, salt og peber.
Servér de varme nachos med guacamole og cremefraiche.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. januar 2019

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen