Naanbrød med indisk raita

Hjemmebagte naanbrød med frisk raita er et rigtig godt tilbehør til karryretter.

Naanbrød med indisk raita
31-60 min.

(5)

March 21, 2021 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: 1 time

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Sådan laver du de bedste naanbrød

Naanbrød er en form for pandestegte brød, der har indisk oprindelse. Brødene passer derfor særligt godt til butter chicken, chicken tikka masala eller dahl. Du kan dog også sagtens servere brødene til en hvilken som helst anden gryderet eller suppe.

Brødene laves i denne opskrift med gær, og de skal derfor hæve. Du kan dog kan tilsætte mere gær, hvis du ønsker at forkorte hævetiden. Tilsæt f.eks. 50 g gær, og lad dem kun hæve 30 minutter.

Du får de bedste naanbrød, når du bruger cremefraiche, da det giver bløde og lækre brød. Du kan dog godt skifte det ud med yoghurt.

I stedet for nigellagrø kan du f.eks. stege brødene i hvidløg, hvis du hellere vil have de klassiske garlic naan, som vi kender fra indiske restauranter.

Har du rester, er det bare om at smide dem i fryseren til en anden god gang! 

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'