Myslibarer med nødder og tranebær

Disse myslibarer med nødder og tranebær fungerer perfekt som det søde indslag i madpakken eller som snack til en kop kaffe. De skal slet ikke bages, men blot sættes på køl!

Bemærk: Afkøling: Mindst 3 timer.

Ingredienser

Udstyr

en lille bageform, ca. 15 x 25 cm

Sådan gør du

Blend dadler sammen med havregryn og kakao i en foodprocessor. Skrab massen over i en røreskål.
Smelt honning og kokosolie i en gryde, og rør det i daddelmassen sammen med tranebær, kokosflager og grofthakkede mandler og hasselnødder.
Beklæd bageformen med husholdningsfilm. Pres daddel-nøddemassen godt sammen i formen i et jævnt lag.
Sæt den i køleskabet i mindst 3 timer.
Skær den stivnede masse i lige store stykker. Opbevar dem i en tætsluttende beholder på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 22. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft