Muslingesuppe med torsk, grøntsager og pasta

Suppen er fyldig og velkrydret og får et kærligt spark med både hvidløg og chili.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak skalotteløg og hvidløg fint. Opvarm en dyb (sautere) pande med olie, og steg løg, hvidløg og chiliflager let.
Skyl muslingerne, og lad dem stege med på panden i et par minutter. Hæld fiskebouillon ved, og lad suppen småkoge i 5 minutter.
Skær torskefilet i mundrette stykker, og kog dem i suppen i ca. 6 minutter. Skær broccoli i små buketter, og kog dem med i suppen i 4 minutter.
Tilsæt pasta og cherrytomater de sidste 2 minutter. Smag suppen til med salt og peber.
Skyl og hak persillen groft, og riv citronskallen. Drys persille og citron over suppen.

Tip!

Servér suppen straks, mens den endnu er rygende varm.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth