Muffins med hindbær og kokos

Når familien skal på tur, er det skønt at have en portion lækre muffins med i tasken til den lille lækkersult. De er nemme at spise med fingrene, og hindbærrene gør dem dejligt saftige.

Muffins med hindbær og kokos
0-30 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hvis al dejen ikke kan være i den muffinform, du bruger, kan du bage kagerne ad flere omgange. Så vasker du bare muffinformen af, så snart første hold kager er bagt, smører den igen med lidt smør og fylder resten af dejen i hullerne.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en muffinform med mange huller

Sådan gør du

Tip!

Kagerne kan spises lune eller kolde. Hvis du lægger de helt afkølede kager i en frysepose eller lufttæt kagedåse, kan de sagtens gemmes i et par dage uden at blive tørre.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'