Moussekage med chokoladebund og juleslik

Lækker chokoladekage med frisk kirsebærmousse toppet med kirsebærgelé. Tøm slikskålen for knas og godter, og brug dem som overdådig pynt på denne festlige kage.

Moussekage med chokoladebund og juleslik
31-60 min.

(2)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling: Mindst 6 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 18 cm i diameter
  • lagkageplast

Sådan gør du

Tip!

Når du har brugt kirsebærlagen fra glasset, kan du bruge selve kirsebærrene som tilbehør til en kage eller dessert eller som topping på din morgenyoghurt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'