Mokkamousse med hvid chokolade

Kombinationen af kaffe og hvid chokolade er intet mindre end fantastisk! Moussen er super nem at lave og passer perfekt til en gæstemiddag, hvor man har tid til at forberede den i forvejen.

Mokkamousse med hvid chokolade
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Jakob Helbig
Bemærk:Afkøling: Mindst 4 timer, gerne natten over.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Sådan smelter du chokolade over vandbad: Bræk chokoladen i mindre stykker, og læg dem i en varmefast skål. Placer skålen over en lille gryde med næsten kogende vand i bunden – skålens bund må ikke ramme vandet. Undgå, at der kommer vand eller damp i chokoladen. Rør i chokoladen, når den begynder at smelte.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'