Misokylling med nudler

Misobouillon giver kyllingen en dejlig umamismag, men den kan også erstattes af grøntsagsbouillon, hvis du ikke kan få fat i miso.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl ingefæren. Kog misobouillonen op med ingefær, østerssauce og sojasauce. Lad kyllingefileterne koge i suppen i 6-8 minutter.
Skræl gulerødderne, og skær dem i fine stave. Rens bladsellerien, og skær den i skiver.
Læg gulerodsstave, bladselleri og nudler i suppen, og kog i 5 minutter.
Snit forårsløg og spidskål fint, og vend det i den skoldhede suppe lige inden servering.
Anret i dybe tallerkner, og drys med sesamfrø og plukket koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck