Minitærter med vaniljecreme og bær

Små sprøde tærter af kiks og mandler med en dejlig vaniljecreme og friske bær.

Bemærk: Hviletid: 1 time.

Ingredienser

Udstyr

8 muffinforme af silikone
8 muffinforme af papir

Sådan gør du

Hak kiks og mandler fint, fx i en foodprocessor.
Smelt smør ved middel varme i en gryde. Hak chokoladen groft, og smelt den i smørret under omrøring.
Rør kiks og mandler godt sammen med chokoladesmørret.
Fordel kiksemassen i muffinformene af silikone. Placér en muffinform af papir oven i hver silikonemuffinform, og tryk let ned, så aftrykket fra papirformen ses i kiksedejen. Fjern papirmuffinformen, og sæt kiksemassen på køl i ca. 1 time.
Riv skallen fint, og pres saften af appelsinen. Pisk mascarpone, vaniljepasta, flormelis, appelsinskal og appelsinsaft sammen med en elpisker til en tyk og luftig creme. Vend yoghurt i. Sæt vaniljecremen i køleskabet, indtil den skal anvendes.
Pil forsigtigt kiksebundene ud af muffinformene, og fyld dem med vaniljecreme. Pynt med friske bær.

Tip!

Servér gerne de små tærter sammen med et glas boblende dessertvin.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Stine Christiansen, Skovdal Nordic