Minestrone med pesto

Minestronen er fuld af en masse lækre grøntsager og tager ingen tid at forberede. Hvis du vil gøre suppen endnu fyldigere, kan du trille små kødboller af okse- eller flæskefars og koge dem med i 5-7 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl gulerødder, pil løg og hvidløg, og rens bladselleri. Skær gulerødder, løg og bladselleri i små tern. Hak hvidløg groft. Steg det hele i olie i en gryde.
Hæld bouillon og laurbærblade i gryden, og bring det i kog. Skyl squashen, og skær den i små tern. Skyl og halvér tomaterne. Bland squash og tomater i suppen, og lad den simre i 10 minutter.
Skyl og snit palmekål fint, og bland den i suppen sammen med suppehorn. Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Kog videre i 3 minutter, og smag til med salt, peber, citronsaft og citronskal.
Pynt suppen med frisk basilikum, og servér med pesto og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth