Minestrone med pancetta og pasta

Den italienske suppeklassiker får godt fyld af masser af grønt og skøn pancetta.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak pancetta, hvidløg, løg, persille og bladselleri, og steg det let i olie i en stor gryde.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skyl aubergine og squash, og skær dem i små tern. Kom grøntsagerne i gryden sammen med flåede tomater og bouillon.
Krydr med salt og peber, bring det hele i kog ved stærk varme, skru ned, og lad suppen småkoge i 30 minutter.
Skyl og nip bønnerne, og skær dem i halve. Kom dem i suppen sammen med båndpasta og salvieblade, og kog videre i 5 minutter. Rør i suppen af og til, mens den koger.
Servér suppen rygende varm med friskrevet parmesan og brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft