Mexicanske pandekager med oksekød og frisk salat

De mexicanske pandekager er et sikkert hit hos både børn og voksne. Krydr det hakkede oksekød med rigelig spidskommen og chili, og lav en korianderdressing til.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kød og spidskommen i olie på en pande, til kødet er brunt.
Skyl kikærterne i koldt vand i en sigte, og lad dem dryppe af. Bland kikærterne med kødet på panden.
Rens og snit chilien, fjern evt. kernerne. Krydr kødet med chili, salt og peber.
Skyl salaterne, og skær dem i grove stykker. Rens peberfrugten, og skær den i strimler.
Rør yoghurt sammen med koriander, salt og peber.
Vend salat og peberfrugt sammen med dressingen (gem lidt dressing til topping).
Varm tortillaerne efter anvisningen på pakken. Læg salat, oksekød og dressing på de lune tortillaer, og servér.

Tip!

Prøv evt. en anden gang at lave retten med hakket lammekød – det virker også!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth