Mexicansk kyllingesuppe

Denne mexicanske kyllingesuppe er super nem og hurtig at tilberede!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i tern. Pil og hak løg. Pil og riv hvidløg. Svits løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt kødet og alle krydderierne, og steg et par minutter.
Rens bladselleri og squash, skær det i tern, og lad det stege med, indtil kødet er brunet. Hæld hakkede tomater og bouillon i gryden. Lad suppen simre i 15 minutter.
Tænd ovnen på 200°.
Pensl tortillaerne med olie, og skær dem i tynde strimler. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og bag strimlerne sprøde i ovnen i ca. 5 minutter.
Hæld vandet fra kikærterne, skyl dem, og hæld dem i suppen. Pres saften af limefrugten. Kog et par minutter, og smag til med limesaft, salt og peber.
Servér suppen med tortillastrimler, avocado skåret i skiver, cremefraiche, friskrevet cheddar og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic