Mexican in Paris og chipotle-mandler

En god tequila og masser af chipotle, så står du næsten klar med sombreroen og råber: Olé! Du kan erstatte chipotlen med friskhakket rosmarin og få en mildere smag.

Bemærk:Trækketid: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

1Skyl citronen, og skær den i pæne skiver. Fordel citronskiverne i cocktailglas, og mas dem godt rundt med en ske, så saften presses ud.
2Fyld glassene op med isterninger, og hæld tequila over. Top op med hyldeblomstsodavand eller hyldeblomstsaft, der er blandet op med danskvand.
3Bring vand, salt og chipotle i kog i en gryde. Rør rundt, til saltet er opløst, og sluk for varmen.
4Hæld mandlerne i gryden, og lad dem trække i vandet i 30 minutter.
5Forvarm ovnen til 180°. Fordel mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og rist dem i ovnen i 10-15 minutter. Hold øje med, at de ikke bliver for mørke.
6Drys evt. mere chipotle over, og servér mandlerne til drinken.

Tip!

Hvis du ikke kan få hyldeblomstsodavand, kan du bruge hyldeblomstsaft blandet op med danskvand.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Columbus Leth