Mazarin med hindbær og hvid chokoladecreme

Saftig mazarinkage med hvid chokoladecreme, røde hindbær og grønne pistacienødder, der er en opgradering af den traditionelle jordbærtærte. Mums!

Mazarin med hindbær og hvid chokoladecreme
0-30 min.

(7)

August 21, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling, creme: Mindst 4 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en rund tærteform med løs bund, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Skyr er et islandsk surmælksprodukt med et højt indhold af protein og et lavt fedtindhold. Fås i supermarkedet og kan evt. erstattes med græsk yoghurt 10 %.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'