Skræl søde kartofler, og skær dem i grove stykker. Kog dem i en gryde med usaltet vand i ca. 15 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, og lad kartoflerne dampe af.
Mos kartoflerne med smørret, brug en gaffel. Pisk æg i med en elpisker. Krydr kartoffelmosen med røget paprika, salt og peber.
Kom kartoffelmosen i en sprøjtepose med en stor stjernetylle, og sprøjt den ud i små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag kartoffeltoppene i en 210° varm ovn i ca. 20 minutter, til kanterne er gyldne.
Rør brun farin, sojasauce og chiliflager sammen. Læg flanksteaken i en frysepose, og hæld sojamarinaden ved. Bind knude på posen, og lad kødet marinere i køleskabet i mindst 1 time, gerne længere. Tag kødet ud af køleskabet i god tid, så det kan få stuetemperatur.
Opvarm en (grill)pande med olie til høj varme, og steg flanksteaken i ca. 4 minutter på hver side til en centrumtemperatur på 58°. Lad kødet hvile utildækket i 5 minutter, og skær det herefter i tynde skiver på tværs af fibrene.
Blend cornichoner, kapers, sherryvineddike, olie og skalotteløg i en blender eller minihakker til en tyk pasta. Skyl og tør krydderurterne, hak dem fint med en kniv på et skærebræt, og rør dem i den blendede masse. Smag til med salt og peber.
Anret kødskiver og pommes duchesse med skyllet rucola og salsa verde.