Marineret andebryst med rødkålssalat

En god marinade med hvidløg, sojasauce og honning gør underværker for smagen, samtidig med at andebrystet mørnes godt. Servér med sprød rødkålssalat til.

Ingredienser

Sådan gør du

1Rids skindet på andebrysterne, og læg dem i en frysepose. Skræl og hak ingefær fint, og bland det med presset hvidløg, koriander, sojasauce, olie og honning. Hæld marinaden i fryseposen, og lad andebrysterne trække på køl i 30 minutter.
2Skrub kartoflerne, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, krydr med salt, og bag dem møre i ovnen ved 200° i 30 minutter.
3Læg andebrysterne på en bradepande beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i 20 minutter. Lad dem trække tildækket i 10 minutter, før du skærer dem i skiver.
4Snit rødkål fint. Hak abrikoser og valnødder. Skyl æblerne, og skær dem i fine både. Snit julesalater fint (gem evt. nogle blade til pynt). Skyl og hak persille.
5Vend alle ingredienserne sammen i en skål, og hæld olie og friskpresset appelsinsaft over. Krydr med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck