Marcipankugler med Amarena-kirsebær og hvid chokolade

Hjemmelavede marcipankugler med lækre, smagfulde Amarena-kirsebær i midten. Køb en god hvid chokolade til overtrækket. Det lønner sig!

Bemærk: En te-si er et smart redskab, når du skal drysse marcipankuglerne med kirsebærpulver.

Ingredienser

Sådan gør du

Sigt saucen fra kirsebærrene. Hak bærrene, og ælt dem sammen med marcipanen.
Tril marcipanmassen til kugler.
Hak og smelt chokoladen over vandbad, og dyp marcipankuglerne heri.
Drys med kirsebærpulver, og lad chokoladen størkne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 14. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth