Marcipankage med rabarber og sprød mandelcrumble

Fantastisk marcipankage med søde rabarber og sprød mandelcrumble. Kagen forener på fineste vis det søde og det friske og holder sig frisk og saftig i flere dage.

Marcipankage med rabarber og sprød mandelcrumble
0-30 min.

(3)

May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Bemærk:Afkøling: 30 minutter

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • en bradepande, ca. 20 x 30 cm

Sådan gør du

Tip!

Blomsterne kan evt. kandiseres, før de bruges som pynt på kagen: Pensl dem med æggehvide, drys med sukker, og tør dem i ovnen ved 75° i ca. 2 timer.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'