Mandelkage med bær

Blød og saftig mandelkage med syrlige og søde bær. Brug de bær, du allerbedst kan lide, gerne i skøn blanding.

Ingredienser

Udstyr

en springform, ca. 24 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk smør, sukker og vaniljekorn sammen til en lys og luftig masse.
Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og pisk lidt mellem hvert æg.
Bland mandelmel, hvedemel og bagepulver, sigt det, og vend det i æggemassen.
Fordel dejen i den smurte form. Rens bærrene, og fordel dem over dejen. Bag kagen i ovnen i ca. 40 minutter.

Tip!

Kagen tager bestemt ikke skade af at blive serveret med en kugle vaniljeis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth