Majskolber på grillen

Sprøde majskolber med citron-ingefærmarinade smager skønt!

Ingredienser

Udstyr

evt. grillspyd

Sådan gør du

1Pil blade og tråde af majskolberne, og kog dem i saltet vand i 5 minutter.
2Dup dem tørre med et viskestykke. Sæt dem evt. på træspyd.
3Riv skallen af limefrugten. Skræl og riv ingefæren. Rør limeskal og ingefær sammen med resten af ingredienserne til marinaden.
4Pensl majskolberne med marinaden, og steg dem på alle sider på en varm grill eller grillpande. Pensl med mere af marinaden undervejs.
5Servér majskolberne varme som en lækker snack eller som tilbehør til kød.

Tip!

Hvis det ikke er vejr til at grille, kan majskolberne steges på en grillpande i køkkenet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth