Madpandekager med pekingand

Andekødet er ikke stærkt, men smager skønt af asiatiske smagsgivere som hoisinsauce og ingefær. Sammen med pandekager er and et rigtig lækkert måltid!

Ingredienser

Sådan gør du

Rør ingredienserne til marinaden sammen. Læg andebrysterne i marinaden, og stil på køl i 1 døgn.
Læg kød og marinade i en stegepose, og steg det i 1½ time ved 180°. Tag kødet ud af posen (kødet er nu meget trevlet!),og skær det i pæne stykker.
Rør ingredienserne sammen, og hæld saucen i små skåle.
Pluk og bland krydderurterne. Skyl agurken, og skær den i fine stave. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver.
Lun brødene eller pandekagerne. Servér det hele på et stort fad, så hver især selv kan samle deres pandekage med fyld.
Pandekagen smøres med hoisinsauce og fyldes med lidt and, forårsløg, agurk og krydderurter. Rul eller fold sammen, og spis!

Tip!

Køb små pandekager/fladbrød fra den etniske købmand, eller brug mexicansketortillaer fra dit supermarked.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth