Mac and cheese med bacon

Denne ret er ikke for fornægtere af nogen art. Der er smør, ost, gluten, bacon og så meget godhed, at du ikke kan undgå at blive mild og glad.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog makaronien efter anvisningen på pakken. Steg baconternene sprøde på en tør, varm pande, og læg dem på fedtsugende papir.
Smelt smørret i panden med det overskydende baconfedt. Rør melet i, og lad det stege let, uden at det tager farve. Rør mælken i, lidt ad gangen, og kog saucen godt igennem i 4-5 minutter, til den tykner.
Skru ned for varmen, og tilsæt revet ost, citrontimian, muskatnød, salt og peber. Rør makaronien i, når osten er smeltet, og lad den simre med i et par minutter.
Anret makaronien på tallerkener, top med baconternene og pynt med lidt frisk citrontimian.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 7. maj 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth