Lynstegte jordskokker med grønkål og chili

Lynstegte jordskokker med grønkål og chili er en nem og lækker vegetarret, du kan lave hurtigt på travle hverdage.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær grønkålsbladene fri af de grove stilke, og skyl dem godt. Bring en stor gryde med vand i kog, og læg kålbladene i det spilkogende vand i 1 minut.
Hæld vandet fra gryden, og køl straks kålen af i meget koldt vand, så bladene bevarer farve og bid. Vrid kålbladene grundigt fri for vand, og hak dem groft med en kokkekniv.
Skrub jordskokkerne, og skær dem i kvarte. Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i skiver.
Opvarm en wok eller sauterepande med olie, og steg jordskokkerne ved høj varme i 3-4 minutter. Tilsæt hvidløg og grønkål, og lad det stege med i 1 minut.
Skær æblerne i tern. Flæk chilien, fjern kernerne, og hak chilien fint. Vend æbler, chili og sojasauce grundigt rundt i retten. Smag til med peber, og server straks.

Tip!

Hvis du serverer denne ret med kogte ris til, får du en fyldig vegetarisk ret. Savner du kød, kan du stege en portion oksekød i strimler på panden sammen med de snittede jordskokker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth