Luksussalat med varmrøget laks

Denne laksesalat med squash og avocado kombinerer sundhed og selvforkælelse. Og så er den færdig på 20 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Mos avocadokødet sammen med yoghurt og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Skyl squash, og snit dem i tynde bånd med en kartoffelskræller eller tyndskræller. Vend squash-strimlerne i avocadocremen.
Skyl og tør spinaten, og riv den i mundrette stykker. Læg dem i et salatfad, og anret squashstrimlerne over.
Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft.
Fordel ærter, ristede mandler og varmrøget laks i mindre stykker over salaten. Servér straks med groft brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. juni 2019

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic