Lasagne med torsk og spinat

Fisk og spinat smager skønt i denne lækre lasagne, der gør det nemt at få fisk 2 gange om ugen!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær skalotteløg og hvidløg i små terninger. Riv fenniklerne i papirtynde skiver på en mandolin eller et rivejern.
Riv skallen, og pres appelsinerne (gem saften til senere). Hak timian.
Svits løg, hvidløg og timian i smør og olie på en pande, uden at det tager farve. Tilsæt fennikler, og steg et par minutter.
Kom spinaten på panden, og lad den falde sammen. Kog ind, til væden fordamper.
Sluk for varmen, og vend det hele rundt med appelsinskal og hakkede oliven.
Rør ricotta, fløde og æg sammen.
Skær torsken i lange, smalle stykker, og læg dem i bunden af et smurt ovnfad. Læg et lag spinat og fennikel ovenpå, herefter et lag af ricottacremen og til sidst et lag lasagneplader.
Gentag proceduren, og afslut med et lag parmesan.
Bag lasagnen i en 200° varm ovn i 25-30 minutter. Servér med blandet grøn salat dryppet med saften fra appelsinerne, lidt olivenolie og et drys salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck