Lasagne med spinat, ricotta og svinekød

En skøn lasagne med svinekød i strimler, tomatsauce, ricotta og spinat, som hurtigt kan bikses sammen og sættes i ovnen. Imens kan du lave en salat eller slå benene op.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe af. Pil hvidløg, og skær dem i tynde skiver. Steg hvidløg i lidt olie på en stor, varm pande.
Læg spinaten på panden, og lad den falde sammen. Krydr med salt, og lad spinaten dryppe af i en si.
Brun kødet i lidt olie i en stor, varm gryde. Pil og hak løg og hvidløg. Steg løg og hvidløg med kødet.
Hæld mosede tomater i gryden, og lad det simre i 10 minutter. Smag til med oregano, salt, peber og sukker.
Læg lidt kødsauce i bunden af et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader på og så ¹⁄₃ af kødsaucen.
Top med halvdelen af spinaten og halvdelen af ricottaen og så et nyt lag lasagneplader. Gentag, og afslut med det sidste kødsauce øverst.
Fordel skiveskåret mozzarella ovenpå, og bag lasagnen ved 180° i ca. 30 minutter, eller til lasagnepladerne er møre, og osten er gylden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 4. september 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP