Langtidsstegt flæskesteg med persillerødder, pesto og syltede rødløg

Når man steger flæskestegen ved lav temperatur i lang tid, bliver den ekstra mør og saftig. Servér med bagte persillerødder, syltede rødløg og en hjemmelavet pesto.

Langtidsstegt flæskesteg med persillerødder, pesto og syltede rødløg
31-60 min.

(2)

December 17, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Husk at gå i gang med opskriften, dagen før du vil servere retten, da både flæskestegen og rødløgene skal trække i et døgn. Stegetid: Ca. 3 timer.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Servér fx den langtidsstegte flæskesteg juleaften med alt det klassiske tilbehør.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'