Lammespyd med squash og bagt gulerodssalat

Lammespyd serveret med en skøn salat med sødlige gulerødder, der bliver dejligt møre og lækre efter en tur i ovnen.

Ingredienser

Udstyr

fire spyd

Sådan gør du

Hak rosmarin og hvidløg fint, og rør det sammen med olivenolie.
Skær lammekødet i store tern.
Skyl og skær squashen i store stykker. Sæt kød og squash på spyd.
Hæld rosmarinmarinaden over, og lad spyddene marinere i 30 minutter eller længere.
Steg spyddene i 5-6 minutter på hver side på en pande eller på en varm grill.
Tænd ovnen på 200°.
Skrub gulerødderne, og fordel dem i en bradepande. Vend dem med olie, spidskommen, salt og peber. Bag gulerødderne møre i ovnen i 25-30 minutter.
Vend de bagte gulerødder med smuldret feta og skyllet rucola lige før servering.
Servér spyddene med gulerodssalat og brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck