Lammeshawarma med spidskålssalat og pitabrød

Lammeshawarma med spidskålssalat og pitabrød er hjemmelavet fastfood, når det er bedst! Servér herligheden, og lad middagsgæsterne samle deres egne pitabrød ved bordet.

Lammeshawarma med spidskålssalat og pitabrød
31-60 min.

(0)

July 12, 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Ovntid: 2 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • kødsnor

Sådan gør du

Tip!

Saltsyltede citroner kan købes på glas i større supermarkeder eller delikatesseforretninger. Du kan også nemt lave dem selv: Skær et stort kryds i hver ende af fem usprøjtede citroner, så de sprættes lidt op, men stadig hænger sammen. Fyld dem med groft salt, og læg dem i et sylteglas. Pres dem sammen, og hæld ekstra saft fra 1 citron over sammen med mere groft salt (ca. 250 g i alt). Slut af med et lag olivenolie, og luk glasset med tætsluttende låg. Lad citronerne trække 1 måned.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'