Lammekrone med romanesco- og palmekål

Lad den saftige lammekrone få selskab af sprødt kål.

Ingredienser

Sådan gør du

1Del romanescokålen i små buketter og pluk palmekålen i blade. Blanchér i saltet vand i 3 minutter, og afkøl herefter i koldt vand.
2Rids fedtet på lammet, og brun på en varm pande, til fedtet er brunt og sprødt, vend, og steg 1 minut på kødsiden.
3Steg lammet færdigt i en 180º varm ovn i 15 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, inden det skæres.
4Riv skallen af citronen fint. Vend hasselnødder med citronskal og mynte, og drys halvdelen på lammet.
5Servér retten med lidt skyr, anrettede kålblade og -toppe og din lammekrone. Drys med resten af hasselnøddeblandingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Line Falck