Lammekrone med ristede kantareller

Lammekrone smager fantastisk og giver altid en elegant servering. Her får det saftige kød selskab af lækre smørristede kantareller med fløde og persille.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil hvidløget. Rens chilien for kerner. Stød hvidløg, chili, rosmarin og timian i en morter.
Gnid lammekronen ind i urteblandingen, og brun den i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
Læg lammekronen i et ovnfast fad med kødsiden opad. Steg den i en forvarmet ovn ved 175° i 10-13 minutter, til den er rosastegt. Tag lammekronen ud af ovnen, og lad den hvile tildækket med alufolie i 10 minutter.
Rens kantarellerne, gerne ved at børste dem med en blød pensel.
Steg dem i smør og skyllet, finthakket persille på en pande i 2-3 minutter, og tilsæt til sidst fløden.
Servér lammekronen med de ristede kantareller og brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 27. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth