Lammekoteletter og quinoa med squash

Lammekoteletter er en dejlig spise, som kræver ganske kort tilberedning. Perfekt hverdagsmad!

Ingredienser

Sådan gør du

Rør sennep og rosmarin sammen med peber, og smør lammekoteletterne ind i blandingen.
Steg lammekoteletterne i olie på en pande i 4-5 minutter på hver side.
Skyl quinoaen grundigt i koldt vand. Hæld den over i en gryde med vand, så det lige dækker. Kog quinoaen i 12 minutter, hæld vandet fra, og skyl den igen i koldt vand.
Skyl squashen, og skær den i tern. Pil løget, og hak det fint. Steg squash og løg i olie på en pande i et par minutter, til squashen begynder at tage farve.
Bland squash, løg og quinoa i en skål. Dryp med friskpresset citronsaft og olivenolie, og vend det hele sammen med rigeligt friskhakket mynte og persille. Krydr med salt og peber, og servér som tilbehør til lammekoteletterne.

Tip!

Quinoa er et lille, sydamerikansk frø, som er glutenfrit og meget proteinholdigt. Fås i velassorterede supermarkeder og helsekostforretninger.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Jakob Helbig