Lammekoteletter og perlespeltsalat med æbler og persille

Lammekoteletterne får her selskab af en perlespeltsalat med rødløg og æble, der giver en god sprødhed. Spar endelig ikke på persillen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl perlespelten i koldt vand. Kog den under låg i en gryde med letsaltet vand i ca. 20 minutter. Lad perlespelten trække under låg i 5-10 minutter.
Hæld overskydende vand fra, og smag til med eddike, olie, honning, salt og peber.
Pil rødløget, og hak det fint. Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Skyl persillen, og hak den groft. Bland løg, æbler og persille sammen med perlespelten.
Skær et par snit i fedtkanten på koteletterne. Steg dem i lidt olivenolie på en varm pande i ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér med perlespeltsalat som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 6. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth