Lammekoteletter med pandestegt bulgur og grøntsager

Lammekoteletterne får flotte striber, hvis du steger dem på en grillpande.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg lammekoteletterne i 4-5 minutter på hver side på en varm grillpande (afhængigt af tykkelsen). Hold dem varme.
Pil og hak løget. Skyl squash og aubergine, og skær dem i mindre tern. Svits løget i olie på en pande. Tilsæt squash og aubergine, og steg 2-3 minutter ved høj varme.
Kog bulgur i letsaltet vand i 10-12 minutter. Hæld vandet fra.
Rens forårsløgene, og skær dem i skiver. Lad dem stege med på panden i 2 minutter. Vend den kogte bulgur i retten, og steg i 5-6 minutter.
Vend hakket mynte i retten før servering.

Tip!

Servér retten direkte fra panden, og giv den et rundhåndet drys friske krydderurter. Det ser flot og rustikt ud.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft