Lammekoteletter med bulgursalat og tzatziki

Lækre lammekoteletter stegt på en grillpande med bulgursalat til. Marinaden er ikke strengt nødvendig, men giver lammekødet en ekstra lækker smag.

Bemærk: Marinering: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak rosmarin fint. Pres saften af citronen. Bland rosmarin og citronsaft med salt, peber og olie. Lad koteletterne trække i marinaden i mindst 30 minutter.
Steg koteletterne på en (grill)pande i 3-4 minutter på hver side.
Skyl agurken; flæk den på langs, og fjern kernerne. Riv agurken groft. Pik og hak hvidløg fint.
Bland yoghurt med agurk, hvidløg, olie og rødvinseddike. Skyl mynten, og hak den fint. Bland den i tzatzikien sammen med salt.
Skyl squashen, og skær den i skiver. Steg dem i olie på en (grill)pande ved høj varme i 3-4 minutter på hver side. Hak mynte fint.
Hæld bulgur i en gryde, og dæk med vand. Kog bulguren i 12 minutter.
Hæld vandet fra gennem en sigte. Skyl bulguren med koldt vand, og vend den med squash og mynte. Pres saften af citronen. Smag bulgursalaten til med citronsaft, olie, salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 6. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck