Lammeculotte med oliven og halloumi

Lækker lammeculotte, der laves i stegeso med kartofler, peberfrugt og oliven.

Bemærk:Ovntid: Ca. 45 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

1Rids fedtlaget på lammeculotterne med en skarp kniv. Opvarm en stegeso med olie, og brun kødet godt på begge sider. Krydr med salt og peber.
2Tænd ovnen på 200º.
3Skyl snackpeberfrugterne, og skær dem i tykke skiver. Skrub kartoflerne. Hak oregano groft. Læg peberfrugt, kartofler, oregano og oliven ned til kødet i stegesoen, tilsæt vand og salt, og sørg for, at kødet ligger oven på kartoflerne.
4Læg låg på, sæt stegesoen i ovnen, og lad det stege i 45 minutter.
5Skær halloumiost i store tern, læg dem i stegesoen, og lad dem stege med de sidste 10 minutter af ovntiden. Servér direkte fra gryden med brød til.

Tip!

Halloumi er en cypriotisk ost, som tåler høje temperaturer uden at flyde ud. Fås i velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Columbus Leth