Laksetatar med nem sennepsmayo

Laksetatar med både fersk laks og røget laks giver den perfekte balance og en skøn smag. Laksetataren serves med ristet rugbrød samt en nem og lækker sennepsmayo.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær begge slags laks i små terninger. Pil og hak skalotteløget fint. Hak krydderurterne, men gem lidt til pynt.
Vend laksen med løg, sennep og de hakkede krydderurter. Smag laksetataren til med salt og peber.
Rør mayonnaisen med sennep, salt og peber, og kom den i en lille frysepose.
Smør rugbrødet med skrabet smør på begge sider, og rist det på en tør pande, til skiverne er gyldne.
Anret laksetataren på tallerkener. Klip hul i fryseposen, og pynt tallerkenerne med små toppe af sennepsmayo.
Anret resten af krydderurterne rundt om laksetataren, og servér ristet rugbrød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Bjørn Jakobsen