Lakseroulade med dildcreme

En god lakseroulade kan slå benene væk under enhver, og det gode er, at du sagtens kan lave den i forvejen, så du har god tid til dine gæster. Få opskriften her!

Bemærk: Frysetid: Mindst 2 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg et stort stykke husholdningsfilm ud på køkkenbordet. Læg lakseskiverne ved siden af hinanden oven på husholdningsfilmen, så de danner en aflang firkant. Lad lakseskiverne lappe et lille stykke ind over hinanden, så der slet ikke er nogen synlige huller.
Skyl spinaten, lad den dryppe godt af, og hak den groft. Rør flødeost sammen med finthakket dild, citronsaft, salt og peber, og smør det ud på lakseskiverne i et jævnt lag. Drys den friskhakkede spinat over, og krydr med salt og peber.
Rul laksefirkanten stramt sammen som en roulade fra den lange led. Pak den ind i husholdningsfilm, og læg den i fryseren i mindst 2 timer, gerne til næste dag.
Rør cremefraiche, friskrevet peberrod og citronsaft sammen, og smag til med salt og peber. Stil cremen på køl indtil servering.
Skær lakserouladen i 2 cm tykke skiver med en skarp kniv. Skyl og tør salaten, og fordel den på portionstallerkener. Top med 3-4 skiver lakseroulade, peberrodscreme og dild. Servér med rugbrødschips drysset med lidt flagesalt.

Tip!

Lakserouladen er nemmest at skære i frossen tilstand og tør hurtigt op, når du har anrettet den oven på salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 20. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft