Lakserilette med fennikel-pære-salat

Anret den fine rilette i små glas, og nyd den på en skive friskbagt brød.

Ingredienser

Sådan gør du

Pluk laksen i mindre stykker.
Hak dilden, og riv skallen af limefrugten. Rør flødeost sammen med dild, limeskal, salt og peber. Vend laksestykkerne i.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver på langs. Skyl pærerne, og skær dem i tynde skiver. Vend fennikel og pærer sammen med sennepsdressingen. Pynt med dild.
Servér som tilbehør til lakserilletten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft