Laks med sorte ris, pak choy og wasabimayo

Asiatisk laks med smukke, sorte ris og en mayo, der prikker lidt på tungen.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på pakken.
Kværn salt og peber over laksebøfferne, og steg dem på begge sider i smør og/eller olie på en pande, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Rør mayonnaise og wasabipasta sammen, og smag til med sojasauce.
Del pak choy i halve, og skyl dem godt. Kværn salt og peber over, og steg dem kort ved høj varme, indtil bladene bliver mørkegrønne og blanke.
Servér med sorte ris, laks og wasabimayo.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic