Laks med blomkålssalat

Servér et stykke ristet laks med en fyldig omgang blomkålssalat. Det smager skønt sammen! Blomkål kan sagtens spises råt – selv børnene vil kunne lide det!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blomkålen. Skær de nederste grønne blade og stokken af. Del hvert blomkålshoved i kvarte, og skær dem i tynde skiver, gerne med et mandolinjern.
Fordel blomkålen i et stort fad. Høvl masser af parmesanflager over.
Skyl persillen, hak den fint, og drys den over salaten. Hak og fordel også mandlerne over salaten.
Pres saften af citronen. Bland olie og citronsaft. Smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten.
Steg laksestykkerne på en varm pande i olivenolie i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér laksen med blomkålssalat og evt. godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 18. september 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth