Lakridsmarcipankugler med hvid chokolade

Hop med på lakridsbølgen, og lav lækre, søde lakridsmarcipankugler med hvid chokolade.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Skær marcipan ud i stykker i den størrelse, du foretrækker. De skal være lige store. Tril dem til kugler, og stil dem i køleskabet.
2 Hak den hvide chokolade groft, og smelt den forsigtigt i en skål over vandbad.
3 Overtræk marcipankuglerne med chokolade, og læg dem på en tallerken med bagepapir, efterhånden som de bliver færdige.
4 Bland frysetørret blåbærstøv og lakridspulver godt sammen, og drys det over kuglerne, inden chokoladen størkner. Opbevar kuglerne på køl indtil servering.

Tip!

Lakridsmarcipan kan købes færdig i forskellige varianter, fx fra Odense Marcipan og fra Lakrids by Johan Bülow.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft