Lakridskage

Kagen minder om en brownie, fordi den er brun og har samme karakteristiske, seje krumme som en brownie. Men den indeholder hverken chokolade eller kakao – det er lakridspulver, som giver smag og farve!

Ingredienser

Udstyr

en mellemstor bradepande (25 x 35 cm)

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 180°. Beklæd bradepanden med bagepapir.
2Smelt smør og brun farin i en gryde ved svag varme.<br /> Lad det køle lidt af.
3Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med den afkølede smørblanding. Tilsæt lakridspulver,<br /> og pisk videre.
4Sigt mel og bagepulver i smørblandingen,<br /> og rør dejen sammen med en ske, til den er jævn.
5Fordel dejen i bradepanden, og bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter.
6Lad kagen afkøle, og skær den ud i små stykker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:18. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Betina Hastoft