Lakridscookies med tranebær og hvid chokolade

Her får lakridsen følgeskab af tranebær og hvid chokolade i en nem opskrift på knasende lækre cookies.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175º. Beklæd 3 bageplader med bagepapir.
Rør smørret sammen med de 2 slags sukker i en skål. Tilsæt ægget, og rør godt.
Bland hvedemel, bagepulver og lakridspulver sammen, og rør det i dejen. Hak den hvide chokolade fint, og vend den i dejen sammen med tranebærrene.
Sæt dejen i små klatter på bagepladerne med god afstand imellem. Beregn en god, stor teskefuld dej pr. cookie. Der kan være ca. 9 cookies på hver plade.
Bag cookierne i ovnen i 10 minutter. Lad dem afkøle på en bagerist, og opbevar dem i en lufttæt kagedåse foret med bagepapir.

Tip!

Når dine cookies er bagt, skal de med det samme flyttes over på en bagerist, så de ikke bager videre på den varme bageplade eller bliver fugtige i bunden, fordi de ikke kan slippe af med varmen. Lad dem køle helt af på risten, og læg dem så i dåser foret med bagepapir. Sæt dåserne et tørt og køligt sted, men ikke i køleskabet, da de herved vil optage fugt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 5. marts 2019

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft