Kyllingesalat med pasta, ærter og estragonpesto

En velsmagende salat med kylling og pasta er nem at pakke ned i en skål og servere i det fri. Kyllingekødet skæres i skiver, så salaten kan spises bare med en gaffel.

Bemærk: Kyllingesalaten smager lige godt, hvad enten den serveres lun eller kold.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Nip estragonbladene af stilkene. Riv citronskallen fint, og pres saften. Pil hvidløgene.
Læg estragon, pinjekerner, citronskal, citronsaft, hvidløg og revet parmesan i en blender eller minihakker, og blend det hele sammen.
Tilsæt olivenolien lidt ad gangen, og blend videre, til pestoen er blød og lind.
Tænd ovnen på 200º. Dryp kyllingefileterne med olivenolie, og krydr med salt og peber. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er netop gennemstegte.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Skær de stegte kyllingebryster i skiver. Vend den friskkogte, afdryppede pasta med kylling, ærter og estragonpesto. Vend skyllet rucola i salaten lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Jakob Helbig