Kyllingerulle med abrikoser og parmaskinke

Der skal både bankes, rulles og snøres, før kyllingerullen er klar, men anstrengelserne giver forhåbentlig bare mere appetit.

Ingredienser

Udstyr

Kødsnor

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær kyllinge-fileterne næsten igennem på langs. Åbn dem, og læg dem på et skærebræt. Bank dem forsigtigt helt flade med en kødhammer.
Fordel parmaskinken på et stykke husholdningsfilm, så skiverne ligger lidt ind over hinanden. Læg de flade kyllingefileter ovenpå i forlængelse af hinanden, så de ligger på tværs af parmaskinken. Krydr godt med salt og friskkværnet peber.
Skær brie i tynde skiver. Hak abrikoserne. Skyl og hak persille. Hak hasselnødder. Fordel brie, abrikoser, persille og nødder oven på kyllingefileterne. Rul parmaskinke og kylling stramt sammen omkring fyldet. Bind rullen sammen med kødsnor. Pensl rullen med olivenolie.
Læg kyllingerullen på en bradepande med bagepapir, og steg den i ovnen i ca. 15 minutter, til den er gennemstegt. Servér fx med bagte kartofler og kryddersmør til.

Tip!

I stedet for brie og abrikos kan du fylde kyllingerullen med frisk mozzarella og spinat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 14. februar 2019

Opskrift:

Fotograf: Fabian Björk