Kyllingenuggets med cornflakes i ovn

Fastfood kan sagtens laves uden for mange kalorier og stadig bevare den uimodståelige smag og sprødhed. I denne opskrift er de lækre kyllingenuggets panerede i cornflakes og bagt i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° varmluft. Skrub kartoflerne, og skær dem i stave. Vend dem med olie og salt, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skær kyllingebrystfileter i mundrette stykker. Knus cornflakes i en foodprocessor, eller læg dem i en pose, og knus dem med en kagerulle.
Vend kyllingestykkerne i en blanding af majsmel og salt. Vend dem derefter i sammenpisket æg og til sidst i knuste cornflakes.
Fordel de panerede nuggets på en ny bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i ovnen sammen med kartoflerne i ca. 15 minutter, til de er gyldne og gennemstegte.
Bland alle ingredienserne sammen, og smag til.
Skyl og pluk salaten. Skræl gulerødder, skyl agurk, og skær begge dele i stave.
Servér nuggets med ovnbagte kartofler, barbecuesauce, grøntsagsstave og salatblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 12. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Winnie Methmann