Kyllingelasagne med squash, spinat og majs

Fra sofaens bløde puder kan du dufte kylling, grøntsager og flødetomatsauce syde og bage. Glæd dig til et dejligt måltid i form af en lækker lasagne!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak det hele fint. Rens squash og peberfrugt, og skær dem i små tern. Pil blade<br /> og tråde af majskolberne, og skær majskernerne af kolberne med en stor kniv.
Skyl og afdryp spinaten. Skær kyllingekødet i strimler på et rent skærebræt.
Steg løg og hvidløg i olie i en gryde ved middel varme i 1 minut. Tilsæt kyllingestrimler, og brun dem godt.
Tilsæt squash, peberfrugt og majskerner, og lad det stege med i 2 minutter. Krydr med chilisauce, rosmarin, oregano, salt og peber.
Tilsæt mosede tomater, mælk og fløde, og bring saucen i kog. Skru ned til lav varme, og lad saucen småkoge under låg i 15 minutter. Krydr med sukker, eddike, salt og peber
Tænd ovnen på 180°. Fordel lidt af tomatsaucen i bunden af et smurt ovnfad, og læg et lag lasagneplader ovenpå.
Byg herefter lasagnen op med tomatsauce, spinat og lasagneplader. Slut af med tomatsauce og skiver af mozzarella på toppen.
Bag lasagnen i ovnen i 30 minutter, til den er gennembagt.
Lad lasagnen hvile i 5-10 minutter, efter den er kommet ud af ovnen. Servér den sammen med blandet grøn salat.

Tip!

Tomatpassata er en puré af solmodne tomater. Fås i velassorterede supermarkeder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 25. marts 2019

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth