Kyllingekebab med rå grøntsager og fladbrød

Kødspyd med kylling, sesamfrø og asiatisk-inspireret marinade. Den søde og lidt hotte glaze giver kødet en næsten karamelliseret overflade.

Bemærk: Marinering, kød: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

Udstyr

små træspyd

Sådan gør du

Bring farin, mirin, sojasauce, riseddike, sesamfrø og chiliflager i kog i en gryde. Tag gryden af varmen.
Læg kyllingekødet i en skål. Hæld ¼ af marinaden over kødet, og vend rundt, så marinaden fordeler sig. Kog resten af marinaden ind til en tyk glaze. Det tager 5-6 minutter. Lad kyllingekødet marinere i mindst 30 minutter.
Rens og snit fennikel og peberfrugter i tynde skiver. Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå. Skyl og hak salaten. Skyl mynte, og nip bladene fra stilkene. Skær citronen i både.
Steg kyllingekødet på en pande i 3-4 minutter på hver side. Hæld den tykke glaze over det stegte kød, og sæt kyllingefileterne på spyd.
Lun fladbrødene efter anvisningen på pakken. Anret fladbrød med grøntsager og kyllingekebab.
Pynt med mynteblade og citronbåde, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck